Over ons

Kaas, wijn en meer…
Met mijn ruime ervaring in de horeca en door mijn passie voor (h)eerlijk eten en drinken, heb ik in 2012 mijn eigen zaak kunnen starten. De keuze voor kaas, wijn en meer was dan ook zo gemaakt. Ik geloof in kwalitatieve, eerlijke en smaakvolle producten wat terugkomt in mijn assortiment. Lokaal, duurzaamheid, vernieuwen en kennis zijn belangrijke waarden voor mij en ook dat zie je terug in het assortiment. Zo werk ik bijvoorbeeld samen met de
Duinboeren en werk ik sinds september 2023, actief aan duurzaamheid door veel van mijn producten te verpakken in een bijenwasdoek van Dooek. Ik kies bewust om stappen te zetten om meters plastic te besparen voor het milieu. Ik wil daarin mijn bijdrage leveren.

Proeven is weten
Ieder individu heeft een uniek smaakpalet en ons plezier ontstaat als we met klanten op zoek kunnen gaan naar smaak, smaakbeleving. Zodat een klant blij, verrast met een (h)eerlijk product naar huis gaat. Ik daag klanten ook uit om te ontdekken en open te staan voor andere en nieuwe belevingen. Dit doe ik door de tijd te nemen voor iedere klant, mijn kennis te delen en mensen te laten “proeven en beleven”. Samen komen we dan bij het product wat past bij u en de gelegenheid. Kaas en Wijn Drunen maakt ieder moment bijzonder!
Ik ontmoet u graag.

Mike

Mike Krijnen